Docenten

Erik Stunnenberg: 

Oprichter Judo Academy Nijmegen, (wedstrijd)trainer/ coach voor alle leeftijden. 

is al sinds 1991 bezig met judo en al bijna vijftien jaar actief als trainer en coach binnen de judosport. Hij heeft op diverse scholen judoprojecten opgezet en uitgevoerd en heeft aan alle leeftijdsgroepen judolessen gegeven. Erik heeft ervaring met het begeleiden van kinderen uit het speciaal onderwijs, mensen met een beperking én topsporters. Met al deze groepen voelt hij zich verbonden. Het is zijn motivatie om iedere judoka te helpen het beste uit zichzelf te halen.

Erik heeft als judoleraar bij verschillende judoscholen in de regio Nijmegen gewerkt. In 2014 werkte hij als Development Coach voor Judo Bond Nederland.

Behalve judoleraar, -coach en –trainer is Erik ook Sportfysiotherapeut.

 

 

 

 

 

 

Chiel Willems: Wedstrijd trainer/coach +18 jaar Judo Academy Nijmegen.

Vanaf september 2017 zal Chiel Willems als trainer/coach +18 jaar de trainingsstaf van Judo Academy Nijmegen aanvullen. Chiel was jaren lang zelf een actief wedstrijd judoka. Ook heeft hij in de afgelopen jaren zijn sporen verdient als trainer coach in verschillende leeftijdsklassen. Het is dan ook mooi dat hij ons team komt versterken. Naast de judo werkt Chiel fulltime als docent bij de politie academy in Apeldoorn.

 

 

 

 

 

 

Thomas Jaspers: Wedstrijd trainer/ coach 4 tot 15 jaar Judo Academy Nijmegen.

Vanaf september 2017 zal Thomas Jaspers als trainer/coach de trainingsstaf van Judo Academy Nijmegen aanvullen. Thomas is zelf nog een actief wedstrijd judoka. Zijn kennis en kunde zal hij ook overdragen om de jeugd. Naast het judo heeft Thomas de opleiding Sport en Bewegen afgerond en start hij per september aan de studie Pedagogiek in Nijmegen. 

 

 

 

 

 

Melissa Loen: Wedstrijd trainer/ coach 4 tot 12 jaar Judo Academy Nijmegen.

Melissa Loen is per september 2017 actief als wedstrijd trainer en coach bij Judo Academy Nijmegen. Melissa is zelf ook nog een actief wedstrijd judoka. Haar passie voor de judosport brengt ze graag over aan de jeugd van Judo Academy Nijmegen. Naast het judo is Melissa bezig met de sportopleiding aan het CIOS Arnhem. 

 

 

 

 

Rik Meeuwsen:

Names Judo Academy Nijmegen werkzaam hoofdtrainer bij Judovereniging Angeren.

Rik Meeuwsen is namens Judo Academy Nijmegen actief als trainer bij Judovereniging Angeren. Daarbij vervangt Rik trainingen in Nijmegen en is hij actief als coach bij de jeugd. Naast de judo is Rik bezig met de sportopleiding aan het CIOS Arnhem. 

 

 

 

 

 

 

 

Damiano Piga: trainer Judo Academy Nijmegen

Damiano Piga is al sinds de oprichting van Judo Academy Nijmegen als trainer ondersteunend bij alle jeugdgroepen. Volgend jaar zal hij beginnen aan de opleiding geneeskunde in Nijmegen. Ook tijdens deze zware studie wil Damiano deze rol graag blijven vervullen. 

 

VoorpaginaBlok: