Locatie

Dojo Judo Academy Nijmegen 

Mooie ruime dojo ideaal voor jeugd en wedstrijdtrainingen. Deze dojo is voorzien van valmatten en een video feedback systeem wat het mogelijk maakt om gelijk je eigen acties terug te kijken. Hiermee wordt het verbeteren van je technische vaardigheden nog makkelijker.

Het RTC judo Nijmegen maakt ook gebruik van deze ruimte voor de ochtend techniek trainingen.

Dojo 2 Judo Academy Nijmegen  

Deze traditionele dojo die rust uitstraalt om je optimaal op de training te kunnen concentreren. Voor kleine groepen de ideale ruimte.

 

Krachtruimte Judo Academy Nijmegen 

Deze ruimte heeft alle benodigheden om onze judoka's een goede fysieke training te laten maken. Er liggen vier gewichthef plankiers voor de halter trainingen. Cardio apperatuur voor de conditie en herstel trainingen, en losse spullen zoals agillety ladders, kettelbels, dumbels, medicine ballen en plyometric box voor de atletic skils. 

Naast onze judoka's wordt deze ruimte ook gebruikt door RTC judo Nijmegen om de fysieke trainingen te maken. 

 

 

 

 

Medische ruimte

De medische ruimte is bedoelt als behandel en spreekkamer. Deze ruimte is voorzien van een behandelbank en verschillende meetapperatuur die essentieel zijn voor de judosport. Deze ruimte is dan ook geschikt om gebruikt te worden door fysiotherapeuten, dieetisten, sportpsychologen en overige medici.

 

 

Kantine

Er is een kleine maar gezellige kantine aanwezig op onze locatie aan de Dobbelmannweg. Dit is ideaal als je tijdens de training zin krijgt in een lekkere kop koffie of thee.

 

Adres:

  • Dobbelmannweg 7A
  • 6581 KT Nijmegen
  • 06-22732305

 

VoorpaginaBlok: