Sponsoren en Samenwerkingspartners

 

Judo Academy Nijmegen De Stichting

Judo Academy Nijmegen De Stichting is een stichting met het doel (top)sport voor iedereen mogelijk te maken.

 

De organisatie:

Om dit allemaal mogelijk te maken is er een goede organisatie noodzakelijk. Om deze reden is er dan ook een stichting opgericht. Deze organisatie bestaat uit een drie koppig stichtingsbestuur en een grote groep overige vrijwilligers.

 

Doelstellingen:

Onze eerste doelstelling is om de wedstrijdjudo voor iedereen mogelijk te maken vanaf 4 jaar. Om dit te stimuleren organiseren we verschillende activiteiten zoals clinics, jeugdtrainingskampen en jeugdtoernooien. Natuurlijk komen hier kosten bij kijken. Jaarlijks besteden we ongeveer 5.000,- euro aan deze activiteiten.

Onze tweede doelstelling is topsport voor iedereen mogelijk te maken. Topsport kost veel geld. Een topjudoka tussen de 15 en de 18 jaar is ongeveer 6.000,- euro per seizoen kwijt om alleen maar aan de toernooien en evenementen deel te kunnen nemen. Dezelfde kosten zijn er om deze judoka's begeleiding te kunnen bieden die nodig zijn op dit niveau. Helaas is dit voor veel mensen onbetaalbaar. Judo Academy Nijmegen biedt dan ook hulp. We bieden professionele begeleiding. Denk hierbij aan Sportfysiotherpie, Sportdietist, Sportpsychologie, afstemming tussen topsport en studie/ school en coaching en begeleiding op en rond wedstrijden. Daarbij geven we waar mogelijk financiële ondersteuning bij grote internationale evenementen. 

 

 

Judo Academy Nijmegen De Stichting

Contactgegevens:

Bezoek adres:

Dobbelmannweg 7A

6531KT Nijmegen

Post adres

De Wieken 87

6581DC Malden

Tel:

06-22732305

Mail:

destichting@judonijmegen.nl  

Website:

www.JudoAcademyNijmegen.nl

KVK nummer:

64903478

IBAN:

NL78 INGB 0007086406

 

Bestuur:

 

Voorzitter:

Theon Wijers

Penningmeester:

Marijke Litjens

Secretaris:

Erik Stunnenberg

 

VoorpaginaBlok: